top of page
 
Training Grenzen voelen en verdedigen.

Training voor meiden van 13 t/m 16 jaar

 

 Je staat voor veel uitdagingen in deze maatschappij. Er wordt veel van je verwacht en alles gaat razendsnel. Ik help je je gevoelens te herkennen en hierop te vertrouwen. Van daaruit ontwikkel je je intuïtie en leer je om vanuit een krachtige basis te handelen.

​De ruimte, natuur en dieren zorgen voor ontspanning, zodat je kunt oefenen met het voelen, herkennen en ervaren van je eigen gedachten en emoties.

We doen dat in een training samen met andere meiden. Je ontdekt wat jouw grenzen zijn en hoe je deze kunt stellen. Het bewust kunnen voelen van spanning en ontspanning in je lijf is belangrijk om te ontdekken waar jouw grenzen liggen.  

 

Wat doe jij als jij iets ervaart in contact met een ander wat jij niet fijn vindt? In deze training leer je niet alleen om NEE te zeggen maar ook om NEE te voelen. We gaan oefenen met lichaamstaal. Hoe kun je met je lijf aangeven wat jij wilt.

 

Uniek aan deze training is dat wij de paarden inzetten tijdens een aantal oefeningen. Paarden reageren op gevoelens waar je zelf niet altijd bewust van bent en samen met de paarden leren we bewust lichaamstaal inzetten om sterker en weerbaarder te zijn. 

 

Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek en in de laatse bijeenkomsten doen de ouders ook mee en leren we samen meer over grenzen voelen en verdedigen! 

Schermafbeelding 2019-01-21 om 19.41.17.
bottom of page