Aangenaam kennis te maken, ik ben Amber.

 

In 2019 ben ik begonnen met Het Land van Zin en Zijn en heb ik de opleiding integratieve kindercoaching gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Momenteel volg ik aan de academie de studie tot integratief kindertherapeut. Met veel enthousiasme heb ik de afgelopen jaren ook trainingen over o.a. autisme, begeleiden van gescheiden ouders en opvoedopstellingen gevolgd. Daarnaast heb ik in 2018 de opleiding paardencoaching en paardencoaching voor kinderen en jongeren afgerond. 

De laatste 11 jaar heb ik gewerkt voor een Welzijnsorganisatie. Ik heb daar  diverse projecten uitgevoerd als medewerker en coordinator voor verschillende doelgroepen en als Algemeen Maatschappelijk Werker. Ik gaf hier ook weerbaarheidstraining/ sociale vaardigheidstraining voor kinderen.

"Graag combineer ik mijn ervaringen met mijn passie om vanuit een natuurlijke gezonde basis kinderen en hun ouders op weg te helpen." 

Toen ik 21 was, ging ik op wereldreis en raakte ik erg geïnteresseerd in de diversiteit van mensen en hun drijfveren. Voor mijn studie heb ik een half jaar in Zuid-Afrika gewerkt en gewoond. Ik heb daar voor een opvanghuis weerbaarheidstrainingen voor straatkinderen geschreven en gegeven. De complexiteit waarin deze kinderen leefden en opgroeiden, heeft veel indruk op mij gemaakt. 

 

Samen met mijn man en kinderen ben ik begin 2017 verhuisd naar de boerderij aan de Zandvoortsestraat in Gendt. Elke dag weer is het vroeg naar buiten om de schapen, paarden en kippen te verzorgen. Ik geniet hier enorm van en krijg er veel energie van.

 

KVK-nr: 71604340

IBAN: NL58RABO0334671515

Het Land van Zin en Zijn

Zandvoortsestraat 12

6691 EN GENDT

Tel: +31 (0)6 17 17 77 53

info@landvanzinenzijn.nl

© 2020 by Jeroen Boeve. 

Logo Wkkgz.jpg
NFG.jpg
SKJ.png