top of page
image00007_edited.jpg

Wie ben ik? 

 

Ieder kind en elke ouder is uniek. Elk traject is afgestemd op het kind, zijn/haar ouders en omgeving; dus coaching en therapie op maat. Ik ga ervan uit dat het kind centraal staat; het kind kan het, weet het en doet het. Kinderen zijn deskundig als het gaat om hun probleem. Dat maakt het werken met kinderen ook zo bijzonder leuk!  

 

In 2019 ben ik begonnen met Het Land van Zin en Zijn en heb ik de 2 jarige studie integratieve kindercounceling gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Aansluitend heb ik aan de academie de master tot integratief kindertherapeut gevolgd en sinds 2023 ben ik gediplomeerd kindertherapeut. Voordat ik met Het Land van Zin en Zijn startte, heb ik gewerkt voor een Welzijnsorganisatie. Ik heb diverse projecten uitgevoerd als medewerker en coördinator voor verschillende doelgroepen en als Algemeen Maatschappelijk Werker en trainer. ​

Toen ik 21 was, ging ik op wereldreis en raakte ik nieuwsgierig in de diversiteit van mensen en hun drijfveren. Deze ervaring is voor mij in mijn werk nog steeds erg waardevol en helpt mij om mezelf vanuit verschillende perspectieve in te kunnen leven in een situatie.  Voor mijn studie heb ik een half jaar in Zuid-Afrika gewerkt en gewoond. Ik heb daar voor een opvanghuis weerbaarheidstrainingen voor straatkinderen ontwikkelt en gegeven. De complexiteit waarin deze kinderen leefden en opgroeiden, heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik heb kunnen ervaren hoe vindingrijk, creatief en oplossingsgericht kinderen kunnen zijn in zware omstandigheden. 

 

Samen met mijn man en kinderen ben ik begin 2017 verhuisd naar de boerderij aan de Zandvoortsestraat in Gendt waar ik naast mijn praktijk een hobbyboerderij run. 

·      Master integratieve kindertherapie, Nederlandse academie voor psychotherapie afgerond 2023

·      Integratieve kindercounceling, Nederlandse academie voor psychotherapie afgerond 2021

·      Integratieve kindercoaching, Nederlandse academie voor psychotherapie afgerond 2020

·      Paardencoaching voor kinderen en jongeren, afgerond 2019

·      Opvoedopstellingen, Kwaliteitsopvoeding, afgerond 2019

·      Paardencoaching voor volwassenen  afgerond 2018

·      Social Work, Algemeen Maatschappelijk Werk, HBO afgerond 2008

Naast deze studies heb ik diverse kortdurende opleidingen, trainingen en work-shops gevolgd gericht op mens en ontwikkeling. 

bottom of page