BTW-nr: NL162755624B01

KVK-nr: 71604340

IBAN: NL58RABO0334671515

Het Land van Zin en Zijn

Zandvoortsestraat 12

6691 EN GENDT

Tel: +31 (0)6 17 17 77 53

info@landvanzinenzijn.nl

© 2019 by Jeroen Boeve. 

Logo Wkkgz.jpg
NFG.jpg
SKJ.png
Eigenschappen

 

Oprecht geïnteresseerd

Enthousiast

Creatief

Vriendelijk

Sensitief

Aangenaam kennis te maken, ik ben Amber.

 

Mijn droom is uitgekomen! Als kind hield ik veel van het verzorgen van dieren en van werken in de tuin of  in de wei. Ik kon mijzelf uren vermaken met onkruid steken, hekken bouwen en watertonnen schoonmaken. Nu kan ik mijn hart ophalen, want er is altijd werk op onze boerderij!

 

Samen met mijn man Jeroen en onze kinderen Tobias en Jasmijn zijn wij begin 2017 verhuisd naar de boerderij aan de Zandvoortsestraat in Gendt. Ook mijn paard Nicolette, verhuisde met ons mee. Ze is 23 jaar en ik verzorg haar al die jaren al. Als maatje voor Nicolette is daarna ook paard Bjarni bij ons komen wonen. Elke dag weer is het vroeg naar buiten om de hond, paarden en kippen te verzorgen. Ik geniet hier enorm van en krijg er veel energie van.

"Graag combineer ik mijn ervaringen met mijn passie om vanuit een natuurlijke gezonde basis kinderen en hun ouders op weg te helpen." 

Toen ik 21 was, ging ik op wereldreis en raakte ik erg geïnteresseerd in de diversiteit van mensen en hun drijfveren. Voor mijn studie heb ik een half jaar in Zuid-Afrika gewerkt en gewoond. Ik heb daar voor een opvanghuis weerbaarheidstrainingen voor straatkinderen geschreven en gegeven. De complexiteit waarin deze kinderen leefden en opgroeiden, heeft veel indruk op mij gemaakt. 

 

De laatste 11 jaar werk ik voor een Welzijnsorganisatie. Ik heb diverse projecten uitgevoerd als medewerker en coordinator voor verschillende doelgroepen en als Algemeen Maatschappelijk Werker. Ik geef hier ook weerbaarheidstraining/ sociale vaardigheidstraining voor kinderen. Met veel plezier doe ik dit werk, waarbij ik mij continu blijf ontwikkelen.

Met veel enthousiasme heb ik de afgelopen twee jaar trainingen over o.a. autisme, begeleiden van gescheiden ouders en opvoedopstellingen gevolgd. Ik heb de opleiding paardencoaching en paardencoaching voor kinderen en jongeren afgerond.